Nor-Oil szűz lazacolaj omega 3 kapszula 60 db

3,490Ft

Leírás

A Szűz Lazacolaj kapszula előállítása – úgy mint a benne lévő lazacolajé – Norvégiában történik. A kapszula anyaga lágy zselatin, mely könnyű felszívódást biztosít és megőrzi a kapszula tartalmának minőségét.
A kapszulákat már az 1700-as években is használta az emberiség. A zselatinkapszulák feltalálása az 1830-as évekre tehető, Mothes és Dublanc nevéhez fűződik.

NOR-OIL Szűz Lazacolaj kapszula és az Omega-3 zsírsav
A NOR-OIL Szűz lazacolaj kapszula, a zselatinnak köszönhetően megőrzi a lazacolaj minden tulajdonságát, mellyel az olaj a kinyerésének pillanatában rendelkezik. Ez a „csomagolási” forma már hosszú évtizedek óta nyújt megoldást a kimagasló termékek minőségének hosszú távú megőrzésében.
Az emberek, főleg a közép európai emberek nincsenek hozzászokva az erős halszaghoz. Mint mindenki tudja, a lazacnak is van egy jellegzetes halszaga, melyet a lágy zselatin kapszula segítségével szinte nullára csökkentünk. Így alkalmassá válik a termék a szájon át történő beszedésre. Akit nem zavar a lazac természetes szaga és íze, annak elsősorban a friss lazacolaj kanalazgatását javasoljuk!
A NOR-OIL Szűz Lazacolaj kapszula biztosítja a napi esszenciális Omega-3 zsírsav bevitelt. A kapszula rendszeres napi szedésével számos betegség megelőzhető vagy a már meglévő tünetek csökkenthetők, akár el is mulaszthatók.

Tápanyagtartalom 2 db kapszulára számolva:
NOR-OIL friss szűz lazacolaj: 1000 mg
Omega-3 zsírsavak: 172 mg
Amiből:
EPA zsírsavak: 34 mg
DHA zsírsavak: 49 mg
DPA zsírsavak: 18 mg
Egyéb Omega-3 zsírsavak: 71 mg
Más zsírsavak: 828 mg

Összetevők:
Friss szűz lazacolaj, lágy zselatin kapszula (zselatin, glicerin, víz), természetes antioxidánsok (természetes tokoferolok és rozmaring kivonat)

Érzékszervi jellemzők:
Szín: vöröses, lazacszín.
Megjelenés: a lágy zselatin kapszulák bliszterezve, papír dobozban kerülnek forgalomba, ami megvédi a sérüléstől.
Szag: semleges, gyakorlatilag szagtalan.

Minőségmegőrzési idő:
Ez a dátum mindig látható a dobozon.

Tárolás:
Száraz, hűvös, de nem hideg, sötét helyen célszerű tárolni. Tárolás során védeni kell a víztől, a fénytől, illetve a magas és a nagyon alacsony hőmérséklettől.

Adagolás:
Napi 2 kapszula.
Felnőtt korban, komolyabb egészségügyi probléma esetén napi 2-4 db.

0

Your Cart