Leírás
Gyermekkorunk kedvenc desszertje egészséges alapanyagokkal újragondolva
A legkiválóbb válogatott alapanyagokból készült keverék, mely nem tartalmaz szóját, tejet, gabonát és cukrot.Könnyen forgatható, kevés zsiradékon süthető, jól tekerhető palacsinta. Melynek színe és állaga a hagyományos semleges ízvilág varázsát hozza vissza.
Kiemelten ajánljuk azok figyelmébe, akik nem kedvelik a gesztenye lisztből készült palacsintát annak íze, színe, állaga miatt.Akár édes, akár sós töltelékkel kiváló, nem csak desszertnek hanem főételek utáni második fogásnak, vagy tortillaként megtöltve.
A keverékben a finomabb ízvilág elérése érdekében a szúrós ízű szódabikarbóna helyett foszfátmentes bórkő sütőport használunk.
Elkészítés: 3 db M-es tojáshoz keverj 2 dl szódavizet és 3 evőkanál zsiradékot (pl. olvadt kókuszzsír), add hozzá a palacsinta lisztet és keverd homogén állagúra. 10 perc pihentetés után a zsiradékkal kikent teflon vagy kerámia serpenyőben süsd oldalanként 2 perc alatt készre. Ajánlott méret 20 cm-es serpenyő. Így 12 db palacsintához elegendő a lisztmennyiség.
Összetevők: tápióka keményítő, mandulaliszt, eritrit, foszfátmentes sütőpor, aszkorbinsav
100g alapanyag szénhidrát tartalma 53 g. 1db palacsinta átlagos szénhidrát tartalma csupán 7 g.
Az adatok tájékoztató jellegűek.
Nettó tömeg: 180 g
Kézműves termék!