Specchiasol Collagene Facelift folyadék KÚRA 3×500 ml

20,490Ft

Leírás

Ez a termék szabadalommal védett kollagén mátrixot® tartalmaz. Az elasztikusság, a rugalmasság, a feszesség, azaz a fiatalság fehérjéje. A kollagén testünk meghatározó proteinje, ami a haj, bőr, köröm, ínak, porcok, csontok, izmok, erek, valamint összes kötőszövet szerkezeti építője. Kollagénnel a ráncok elsimíthatók, a striák és pattanások után megmaradt hegek halványíthatók. Hatására a bőr rugalmassága és feszessége nő. Porcok építője, ízületi gyulladás csökkentője, az ínszalagok regenerálója.

Haj-, bőr-, köröm-és porckúra.

Bőrünk 75%-át kollagén alkotja. Az összfehérje tömeg 30%-a kollagén. Ő az ínak, kötőszövetek, haj, bőr, köröm, izületek, izmok, csontok, erek, porcok, és létfontosságú szerveink természetes összetevője. A kollagén hiány első jelei a ráncok és az ízületi fájdalmak megjelenése.
Szerkezeti tulajdonságain kívül, a kollagén a növekedés és szinte az összes testszövet megújulásának elsődleges serkentője. A legtöbb öregedéshez kapcsolódó betegség kialakulása, szoros összefüggésben áll a rendelkezésre álló kollagén mennyiségének csökkenésével, melynek hatása “fizikumunkon” is megmutatkozik.
A Kollagén koncentrátum® 3 x több kollagént tartalmaz, mint a tabletta! Ezt érdemes szedned, ha aktív életet élsz, sportolsz, vagy elmúltál 40.
Belülről fiatalít: megolajozza a porcaid, erősíti a hajad és a körmöd, megszépíti a bőröd, hogy éveket tagadhass le.

Az öregedés folyamata

A kor előre haladtával évente 1 % -ot veszítünk kollagén készletünkből. További csökkenést és a kollagénrostok öregedését tapasztalhatjuk helytelen életmódbeli hatásokra.
Először azt vesszük észre, hogy harminc éves korunk környékén, arcunkon apró szarkalábak, ráncok képződnek. A bőr elveszti fiatalságát, ragyogását, fakóbb lesz, matt színűvé válik. A haj meggyengül és elveszti fényét. Később mozgásunk lassul, hajlékonyságunk a múlté, a mozgásszervi tünetek kezdik felütni fejüket.
Hirtelen kezdenek nehezünkre esni mindennapi tevékenységeink, az izületi fájdalmak egyre intenzívebbé vállnak. Megtapasztaljuk az életkorral járó fájdalmakat. Az idő multával kötőszöveteink és izom-szöveteink károsodnak, a kollagén termelődésének csökkenése következtében. Ezt követi a csontszerkezet meggyengülése.
A kollagén hiány úgy támad meg bennünket, mint egy célpontját vesztett rakéta.
Egyik reggel felébredünk és azt mondjuk: “Ez egyáltalán nincs jól így!”
Mindenféle testápolót, gyógy krémet kenünk magunkra, majd hirtelen felkapjuk a fejünket a legújabb kozmetikai termékeket reklámozó hirdetésekre. Csak miután már több réteg krémet kentünk a bőrünkre, jövünk rá, hogy mindez nem elég.
Hogy miért? Mert a tüneteket kezeljük, nem a problémát.

A kollagén jótékony hatását számos kutatás bizonyította:

– Porcépítő, Izületi gyulladást csökkentő
– Ráncfeltöltő, bőrtáplálék
– Hegesedés és bőrcsíkok halványítására
– Csonterősítő
– Rugalmasan tartja az erek falát
– Ínszalagok regenerálása (az ínak 100%-ban kollagénből épülnek fel)
– Növeli az izomzat teljesítményét
– Haj és körömerősítő, szerkezet javító
– Javítja a kötőszövet minőségét, feszesíti azt
– Lassítja az öregedés folyamatát

Kollagén a test ragasztója

A kollagén rostos hálót képez az egész testben, zselatinos anyaga pedig emlékeztet a ragasztóra, mely mindent mindennel összeköt. A kollagén összeragasztja a csontvázat a lágy szövetekkel. A kollagén görög eredetű szó, a cola (= ragasztó) és a genno (= szülő) szó összetételéből jött létre.

Kollagén mátrix®

A Winter®  Collagen Facelift ® család termékei szabadalommal védett kollagén mátrixot tartalmaznak. A kollagén biodiszponibilitása garantálja a tökéletes felszívódást.

A Winter®  Collagen Facelift ® család, magát a kollagén mátrixot tartalmazza. Stimulálja az összes típusú kollagén termelődését.

A Winter®  Collagen Facelift ®, a legmagasabb technológiával készült, az eljárási folyamatok szabadalmaztatva lettek, publikálása a szakma felé megtörtént.

A kollagén támogatja a mozgásszervi funkciókat, a bőrelváltozások és bőrgyulladások során előforduló tünetek enyhítését, jelentősen javítja a kötőszövet és a bőr rugalmasságát, feszességét, minőségét.

Winter® Kollagén koncentrátum®
összetételea napi adagban (25ml):
hidrolizált kollagén 3000 mg, hidrolizált búzacsíra 200 mg, csipkebogyó kivonat 100mg, tengeri elasztin 30 mg, aloe vera kivonat 200 mg.

Felhasználási javaslat:
napi 2 x 12,5ml (adagolókupak az üveg tetején),
étkezések után egy pohár folyadékban feloldva.

Minimumkúra-maximumkúra:
A kollagén folyadékunk 3x annyi kollagént tartalmaz minta tabletta. A folyadékot 40 év felettieknek javasoljuk, férfiaknak és nőknek egyaránt, hiszen nem csak haj, bőr, köröm -táplálék, hanem izom, ízület és csontozat építő anyag is.
Így egy üveg 20 napi adag.
A minimum kúra (megelőzés, szintentartás) 2 üveg = 40 nap.
A komplett kúra ( haj-, bőr-, köröm probléma esetén, izom, ízületek betegségeinél, csontritkulásos tünetek kiegészítő terápiájaként) 5 üveg= 100 nap.

Kiszerelés: 500 ml / 20 napi adag
OETI: 4435/2009

Probléma:
Bőrproblémák
Fénytelen bőr
Ízületi gyulladás
Porckopás
Kötőszövet erősítés
Hajerősítés
Körömerősítés
Bőrfiatalítás
Hegek
Stria, bőrcsíkok

0

Your Cart