Leírás
Szőlőmag mikro őrleményt a Balaton Felvidéken termelt cabernet sauvignon kék szőlő magjából állítjuk elő.
A szőlőmagliszt tartalmaz rostanyagot, szénhidrátot, fehérjét, olajat, mikro anyagokat és nyomelemeket.
Magas rosttartalmának köszönhetően javítja a bélrendszer működését. Javasolt fogyasztási javaslat: napi 1-2 teáskanálnyi mennyiséget teába, kávéba, kefírbe, joghurtba keverve, 5-7 % ban liszthez adagolva süteménybe, kenyérbe sütve.
Külsőleg: kozmetikai pakolásba keverve
ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK 100G TERMÉKBEN
ENERGIA | 487.0 KJ / 116.0 KCAL |
---|---|
Zsír | 4.0 g |
Amelyből telített zsírsavak | 0.0 g |
Szénhidrát | 11.3 g |
Amelyből cukrok | 0.0 g |
Só | 0.00 g |
Fehérje | 11.7 g |
Allergénfigyelmeztetés | FÖLDIMOGYORÓT, egyéb olajos magvakat és búzát feldolgozó üzemben van csomagolva |
Egészséges életmóddal kapcsolatos adatok | Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó alkotó. |
Jogi szabályozás | Ellenőrzést végzi: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. HU-ÖKO-01 |
Összetevők | szőlőmagliszt* |
felhasználási információk | Egy két teáskanányit kávéba teába kefirbe yoghurtba 5-7%ban liszthez keverve süteménybe kenyérbe |
Tárolási információk | Száraz és hűvös helyen tárolandó! |