Torda Kerecseny szelet (7 db) 175 g

3,000Ft

Elfogyott

Leírás

Torda Kerecseny szelet

Nyomelemekkel dúsított szelet fokozott szellemi és fizikai igénybevétel eseteire.

A helyzet: Táplálékaink tápértéke biológiailag aktív, hatékony beltartalmi értéke rohamosan romlik. A növények vitamin nyomelem tartalma zuhan, és a modern agrotechnológiai eljárások alkalmazásával sem látszik javulás. Az állati eredetű táplálékok (hús, tojás, tejtermékek) esetében a jelenség szintén gyorsuló ütemben terjed. Az iparosított, a hagyományokkal drasztikusan szakító konyhatechnológiák (beleértve a háztartási technológiákat is), szintén nem javítják kellő mértékben ételeink beltartalmi értékeit.

A Torda-szelet A történelemtudomány adatai, elsősorban a honfoglaló magyarok életmód- és étkezési szokásainak értelmezésével, a táplálkozás-tudományok legújabb eredményeinek, a vitamin és nyomelemek (földfémek) felhasználásának, hasznosulásának messzemenő figyelembe vételével, az emberi szervezet tápanyagforgalmáról és energiaháztartásáról elérhető tudományos adatok felhasználásával készült rendkívül kíméletes, újszerű technologiával előállított csokiszelet. A mikroelemekkel dúsított alapanyag a legszigorúbb nemzetközi követelményeknek és szabályoknak megfelelő adagolásban tartalmazza a feltüntetett mikroelemeket. A javasolt napi adag, 1 darab csokiszelet, normál táplálkozás mellett tartalmazza a szükséges mennyiségű mikroelemeket. Az alkalmazott lecitin szintén a nemzetközileg elfogadott és javasolt mennyiségben került felhasználásra (dobozon mell. részletes táblázat). Rendszeres fogyasztását javasoljuk minden fokozott szellemi igénybevétel minden fokozott fizikai terhelés fáradékonyság, kimerültség lábadozás regenerációs kúrák anyagcsere és emésztési problémák keringési és szívproblémák, degeneratív (kopásos) ízületi és mozgásszervi állapotok a korral járó elfáradásos, kopásos állapotok különböző típusú allergiás megbetegedések esetén, a táplálkozást kiegészítő, természetes támogatásra. A termék nem gyógyszer, semmi esetre sem helyettesítheti az orvos által elrendelt terápiát! A csomagoláson feltüntetett mikroelemek tekintetében további ásványi anyag-pótlás nem szükséges. A Torda szelet fogyasztásával együtt feltétlenül szükséges a bőséges folyadék-fogyasztás (2-2,5 l naponta), mert a felszívódó mikroelemek segítségével (re)aktiválódó enzimek normális működése ezt kívánja. Csersavtartalmú italokat (kávé, tea, bor, stb.), almalét, céklát, sóskát, illetve almalét tartalmazó készítményeket csak félóra eltéréssel fogyasszon, a szelet fogyasztása előtt vagy után. E-vitamin fogyasztásánál a szelet és a vitaminkészítmény elfogyasztása között 12 óra időtartamot tartson, amennyiben lehetséges.

Összetevők: fondan, glükóz szirup, glükóz, növényi zsír, lecitin, rizsliszt, aroma, k-szorbát, citromsav, aszkorbinsav, élelmiszeripari szulfátok.

A napi adag (25 g) ásványianyag tartalma:
Elem       Mg/adag      RDA%
Vas         8,04 mg       57,4%
Cink        5,00 mg       50%
Mangán   1,00 mg       50%
Réz         0,50 mg       50%
Szelén     0,03 mg       54,5%
C-vitamin 30,00 mg      50%

+Szelén: A Torda Kerecsenyben

A szelén több létfontosságú enzim alkotóeleme – létfontosságához tehát aligha férhet kétség. Antivirális és antioxidáns hatású. Az antioxidáns rendszerben való aktív részvétele mindenképp a hatásossága mellett szól, különösen a rák megelőzésének vonatkozásában.

A megfelelő mennyiségű szelén bevitele fokozhatja a pajzsmirigy működését, javíthatja a termékenységet, rákmegelőző hatású lehet, csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek és az ízületi gyulladás rizikóját.

A szelénhiány tünetei; izomgyengeség, rák, szívbetegség, hajkorpa, pajzsmirigy rendellenességek, megereszkedett bőr, növekedési visszamaradás, magas koleszterinszint, fokozott érzékenység a fertőzésekkel szemben, sterilitás, májkárosodás, emésztőszervi rendellenességek.

Meglévő gyógyszereimmel szedhető-e a Torda szelet?

A Torda szelet hangsúlyozottan mikroelemekkel dúsított élelmiszer. Tehát minden gyógyszer mellett szedhető. Az első tapasztalatok szerint szív-, érrendszeri- és anyagcserezavarra ható gyógyszerek adagolása általában csökkenthető. A gyógyszerek adagolásának változtatását, feltétlenül beszélje meg kezelőorvosával.

Implantátumok, szívritmusszabályozó esetén szedhető-e?

Igen, ugyanis nem befolyásolja ezek működését.

Cukorbetegek fogyaszthatják-e?

Igen. Általános szabályok szerint a Torda napi szénhidrát mennyiségét be kell számolni a diétába (még akkor is, ha egyébként nem tartják szigorúan a diétát).

Gyerekeknek adható-e?

Igen. Testsúly alapján arányosan csökkentett mennyiségben. Általánosan ismert jelenség a gyerekek súlyos ásványianyag hiánya.

Mi a magyarázat arra, hogy mindenre jó?

Az élő szervezet anyag- és energiaforgalmát stabilizálja. Ennek következtében segíthet mindenazon problémákon amik anyag és energia forgalmi zavarokra vezethető vissza.

További információk

Tömeg0.2 kg
0

Your Cart