Vitaking Mega Tini vitamin tabletta 90 db

3,790Ft

Leírás

Kimondottan a tinédzser korosztály számára kifejlesztett napi multivitamin. Az összes szükséges vitamint és ásványi anyagot tartalmazza a tinik számára szükséges mennyiségben.

A Vitaking Mega Vitamin for Teens készítménye közvetlenül a tini korosztály szervezetének igényei alapján lett összeállítva. Minden fontos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, amivel célszerű kiegészíteni a fejlődésben lévő korosztály mindennapi étrendjét.

26-féle értékes összetevőt tartalmaz – vitaminokat, ásványi anyagokat és egyéb értékes tápanyagokat. Olyan mértékben tartalmazza az összetevőket, amennyire egy tini szervezetének legalább szüksége van.

– a c-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez
– a kalcium és a magnézium fontos szerepet játszanak a fogak és a csontok normál állapotának megőrzésében, valamint a normál izommműködésben
– a cink a fehérje-, zsír- és szénhidrát-anyagcserében is közreműködik
– az a-vitamin többek között hozzájárul a haj, a bőr és a köröm normál állapotának fenntartásához is
– a d-vitamin szükséges a kalcium felszívódásához, valamint hozzájárul az egészséges csontozat, fogazat és az egészséges izomfunkciók fenn­tartásához
– a b-vitaminok segítenek megőrizni az idegrendszer normál állapotát is

Egészen apró tablettákat tartalmaz a doboz, így könnyen lenyelhető.

OÉTI bejegyzési szám: 14456/2014

alt

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Kisgyermektől elzárva tartandó!

További információk

Tömeg0.9 kg
0

Your Cart