Zöldvér kapor tabletta 150 db

4,050Ft

Leírás

A kapor karvont, limonént, dillapiolt tartalmaz, ami enyhíti a puffadást, a gyomorfájást, szélhajtó, és csillapítja a bélgörcsöket.

Összetevők: kapor őrlemény(99%), csicsóka

Felhasználási javaslat: napi 4-5 tabletta bő folyadékbevitellel.

A tabletták adalék-kötőanyag nélkül, túlnyomásos sajtolással készülnek.

Tárolás: Száraz, hűvös helyen, fénytől védve. Két hónapon belül felhasználása javasolt.

Figyelmeztetés!
A terméket kisgyermekek elől elzárva kell tartani!

Mit tegyünk, ha rossz az emésztésünk?

Rengeteg kiváló készítmény van már napjainkban, amelyek rendkívüli segítséget nyújthatnak emésztési gondok esetén. A gyömbér például kiváló gyomorerősítő, étvágyjavító, emésztést elősegítő hatása miatt istenítik. A gyömbér az egyik legpompásabb természetes görcsoldó és fájdalomcsillapító. Ezen kívüli a laktobacilusok (Acidophilus), melyek „jó” baktériumoknak felgyorsítják a laktóz megemésztését, hatékonyabb működésre stimulálják az immunrendszert, meggátolják a káros mikroorganizmusok túlzott elszaporodását illetve segítséget nyújthatnak a tejfehérjék, az aminosavak, a zsírok, és a laktóz feldolgozásában. A chia mag a szénhidrátok felszívódását lassítja, ezért teltség érzetet ad, ezen kívül gyorsítja a méregtelenítési folyamatokat, mivel a magok kitisztítják a régi hulladékot a belekből.

Inulinnal a jó emésztésért

Az inulin egy folyékony növényi étkezési rost, melyet a zöldségek és a gyümölcsök tartalmaznak. Összetett szénhidrátvegyület, a prebiotikumok egy fajtája, ami annyit tesz, hogy növelheti az élő bacilusok aktivitását és segíthet megelőzni a kártékony baktériumok elszaporodását az emésztő rendszerben. Az inulin nem növelheti a vércukorszintet és lebontásához nem szükséges inzulin, szabályozhatja a cukoranyagcserét, illetve segítheti a zsírok lebontását és az ásványi anyagok hatékonyabb felszívódását. Ezen kívül optimalizálhatja az emésztőrendszer működését, szerepet játszhat a vastagbélrák megelőzésében előnyösen befolyásolja a bél PH-értékét és végül de nem utolsó sorban, jótékony hatású lehet hüvelygyulladás, candida, mellrák, élelmiszer-allergia, és a szív- és érrendszeri betegségek esetén is egyaránt.

A rossz emésztés okai

A rossz emésztés leggyakoribb kiváltó oka a túl nagy mennyiségű étel fogyasztása vagy a túl gyors evés. Mikor az ember túl sok levegőt nyel evés közben az rendszerint büfögést, felfúvódást és teltségérzetet eredményez. A zsíros ételek, stressz, dohányzás, túlzott alkoholfogyasztás és egyes gyógyszerek szintén okozhatnak rossz emésztést a gyomornyálkahártya irritációjának hála. Vannak olyan rossz emésztéstől szenvedők is, akiknek a fennálló tüneteit nem a fenti tényezők okozzák, hanem az ételek „mozgása“ az emésztőrendszerben, mintsem az elfogyasztott táplálék mibenléte. Sokan hajlamosak összetéveszteni a rossz emésztést a gyomorégéssel, pedig valójában ezek eltérő állapotok. A gyomorégést, amelynek a tünetei sokkal inkább a nyak, torok vagy mellkas felé irányuló égő érzésben nyilvánulnak meg általában az alacsony gyomorsavszint okozza, amely befolyásolja az ételek megemésztésének és felszívódásának képességét.

0

Your Cart